Suma Grill Hi-temp D9.8 preparat do mycia pieców, smażalników i grilli w wysokiej temperaturze 2L
Opis
Suma Grill Hi-temp czyści grille, piece, opiekacze i ruszty bez konieczności schładzania ich powierzchni. Specjalna formuła umożliwia najlepszą skuteczność w temperaturach bliskich normalnej temperaturze operacyjnej grilla i efektywne usuwanie tłuszcz w wysokich temperaturach. Suma Grill Hi-temp to produkt wysoce skoncentrowany o wysokiej lepkości.
Cechy:
Nie trzeba czekać do schłodzenia powierzchni poniżej 100°C;
Produkt jest ekonomiczny w użyciu ze względu na skoncentrowaną formułę;
Bezpieczny dla powierzchni.
Właściwości:
Wygląd przejrzysty, ciemno niebieski płyn
pH (koncentrat) 11,3
Gęstość (w temp. 20°C) 1,17
Powyższe właściwości reprezentują wartości typowe dla tego preparatu i mogą ulec zmianie. Nie należy ich traktować jako specyfikacji produktu.
Sposób użycia:
Instrukcja czyszczenia grilli:
1. Wyłączyć grill i unieść górną pokrywę. (Należy upewnić się, że system wentylacji jest włączony, o ile jest obecny).
2. Wlać 60 - 100 ml (3 - 5 nakrętek dozujących) do pojemnika. Rozprowadzić równomiernie po gorącej powierzchni za pomocą niebieskiej nierysującej gąbki. Nie skrobać.
3. Wyczyszczone powierzchnie spłukiwać świeżą, gorącą wodą (nigdy nie używać zimnej wody) do momentu, aż grill zostanie schłodzony do takiej temperatury, że płyta pozostanie mokra.
4. Przetrzeć wilgotną ścierką wszystkie powierzchnie i pozostawić do wyschnięcia.
Nigdy nie należy umieszczać butelki lub pojemnika z produktem na gorącej powierzchni grilla.
Instrukcja czyszczenia tosterów:
1. Wyłączyć toster i nałożyć produkt niebieską nierysującą gąbką.
2. Postępować zgodnie z instrukcjami producenta urządzenia.
Zaleca się używanie w wentylowanym pomieszczeniu.